Gepost op

Heb jij al gehoord over Fucus algen?

Zijn algen effectief zo rijk aan vitamine?

Jazeker! Dé fucus alg zit vol met vitamine, mineralen en spoorelementen uit de zee en dat horen wij graag.

Dé fucus alg is rijk aan proteïne die een belangrijke rol spelen in onze stofwisseling, herstel en elasticiteit van onze huid. Doordat de fucus rijk is aan verschillenden vitamines kunnen we genieten van vele voordelen. Vitamine A stimuleert collageen en elastine dat resulteert in huidverjonging. Hiernaast werk vitamine A ook als ontstekingsremmer. Bij een tekort aan vitamine B1 ziet de huid er droog en dof uit en je weerstand is lager. Vitamine B2 heeft dan weer een beschermende rol. Vitamine B3 heeft een gunstig werking op cardiovasculaire circuit en fungeert als ontstekingsremmer. Vitamine B6 is verantwoordelijk voor bouwstoffen en is belangrijk in de barrière functie van de huid. Vitamine B12 gaat de strijd aan met eczeem en psoriasis. Naast dit vitamine B complex komt Vitamine D ook voor in de fucus alg. Deze bevorderd hoornceldeling in de opperhuid en houd infecties tegen in de barrière. Vitamine E beschermt onze huid, werkt ontstekingsremmend en partner in anti age. Om onze talgafscheiding te kunnen regelen kijken we naar vitamine F. In de aanpak naar onregelmatigheden zoals donkere kringen, roodheid en couperose kan vitamine K niet ontbreken. Vitamine K zorgt ook voor een strakker huid. Als laatste vitamine hebben we PP om huidschilfers van de ziekte Pellagra te voorkomen (vitamine B3 tekort geeft onregelmatigheden, ontstekingen en huidschilfers).

 

De fucus als is een waardevolle bron aan jodium die functioneren van de cellen bevorderd. Jodium zorgt ervoor dat de stofwisseling beter verloopt beter, is een ontstekingsremmer en heeft anti allergische werking. Magnesuim beschermd ons in de strijd tegen vrije radialen, deze veroorzaken huidveroudering. Activeert  enzymen die instaan voor celvernieuwing en gaat de huid hydrateren en ontstekingen remmen. Calcium verstevigd het celmembraam, activeert metabolisme, staat in voor Ph waarde, activeert collageen en geeft ontstekingen geen kans. Kalium voor ziet onze cellen van energie. Mangaan komt niet zo heel veel voor in cosmetica, toch heeft deze een bijzondere werking. we horen graag dat dit ook een anti oxidant is. Ondertussen weten we dat vitamine B1 en E onmisbaar zijn in de strijd naar huidverbetering. Het speciale aan mangaan is dat die ervoor zorgt dat je vitamine B1 en E beter opneemt. Ijzer zal de weerstand verhogen. Aluminium gaat anti-transpirerend en porie verfijnend werken. Zink is een goede anti oxidant die instaat voor ons immuniteitssysteem. Goud is een ware ontstekingsremmer. Titanium gaat dan werken op beschermen van de huid. Strontium hebben we nodig om onze cellen te laten functioneren. Nikkel en koper hebben we nodig bij opname van ijzer. Sulfur, fosfor en cobalt maken een onderdeel uit van bepaalde vitamine complexen.  De aminozuren staan in voor stevig- en elasticiteit.

 

Dit kostbaar zeewier bevrijd ons van onzuiverheden en toxines. Anti oxiderende werking dankzij flavonoïde en anthocyanen. Polyfenolen heeft goede eigenschap om ontstekingen te voorkomen en te remmen.

 

Dit mag je dus allemaal verwachten van onze Biomarine Therapie. Dit innovatief 2 in 1 product is uiterst geschikt voor alle huidtypes.

Ik ben alvast fan, en jij?

 

V857 Biomarine therapieBiomarine Therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *