Gepost op

Hawaiiaanse algen in cosmetica?

De geheimen van de oceaan…

Hawaiiaanse algen bevatten chlorofyl en dat geeft een blauwgroene kleur; deze microalgen vinden we specifiek terug in zeewier in de wateren van Hawaï. Deze innoverende grondstof  geeft een extreme bescherming en hydratatie voor een vitale huid. Een waardevolle bron aan proteïne, enzymen, zouten en mineralen. Deze staan in voor de verbetering van de spiermassa, uithoudingsvermogen, herstel en bloedvaten. Deze waardevolle eigenschappen waren al gekend onder de Azteken.

Deze Hawaiiaanse algen zijn rijk aan Fosfor om zuurtegraad te regelen. Deze Vitamine A en B bron stimuleert huidverbetering door aanmaak van collageen en elastine en vitamine K maakt komaf met imperfecties voor een gladde huid. De ijzerrijke alg draagt bij tot het verbeteren immuniteitssysteem. De diversiteit aan spoorelementen (96) waardoor geschikt is als ontstekingsremmer en een ware anti oxidant. Dit joduimrijk product is een grote meerwaarde voor onze stofwisseling voor onze cellen.

Maar wat is nu juist zó speciaal aan de hawaiiaanse alg?
algen poeder

Carotenoïde! Jawel, niet zelf verzonnen, het bestaat echt. Carotenoïde bevat geelachtige-rode kleurstoffen en worden onderverdeeld in carotenen (bestaat uit waterstof en koolstof) waarvan dat Beta Caroteen de belangrijkste is; deze wordt omgezet in vitamine A door het lichaam, super anti-oxidant. De andere, gele Xanthofyllen is een zuurstofhoudende derivaat van caroteen.

Deze waarvolle alg barst van nucleïnezuren, deze regelen metabolisme in de cellen en geven energie voor niet spontane reacties. We spreken over 2 soorten: RNA Ribonucleïnezuur producten eiwit, wordt altijd vernieuwd in de cellen en DNA desoxyribonucleïnezuur.

 

Testen?

V857 Biomarine therapie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *