Gepost op

Het groene wonder

Wat is groene klei?

Groene klei is een complex van verschillende mineralen waarvan aluminium silicaat de belangrijkste is. Ideaal om te gebruiken in peelings vanwege hun mega absorberende werking. Talg, vet en vuil worden verwijderd en daar heb je een heldere teint.

Rijk aan ijzer, calsium, magnaam en magnesium (eerder belicht). Pottasium Silicia en sodium staan in voor beschermen en reguleren van Ph zuurtegraad. Titanium oxide is een mineraal die redelijk gekend is in producten inzage bescherming voor de huid tijdens het zonnen en dagcrèmes omdat zij de zonnestralen niet absorberen maar reflecteren. De Egyptenaren gebruikte groene klei al voor cosmetische doeleinden.

Waar vinden we groene klei?

groene kleiGroene klei wordt gewonnen in de zomermaanden wanneer de zon het krachtigste en meest intens is. Deze worden gedroogd in de zon, tijdens dit proces word er energie opgeslagen. Door het uitdrogen wordt de groene klei lichter. Groene klei heeft verschillenden mooie eigenschappen: ontstekingen remmen en de huid zuiveren. De mineralen revitaliseren de huid. Bacteriën worden geneutraliseerd en kunnen zich niet meer vermenigvuldigen en de cellen worden hersteld. Toxines worden geabsorbeerd en stofwisseling word gestimuleerd.  De mineralen en spoorelementen worden doorgeven door de celmembranen en zuurstoftoevoer word verhoogd in de weefsels. Zo worden bloed- en lymfevaten verstevigd.

Groene klei bij Beauty Concept

V810 Pluri Actief Kleimasker V854 Stimulerend Zuiverend Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *