Certificaten

Het is zéér belangrijk om up-to-date te blijven met je merken en van de laatste nieuwigheden, daarom bekijkt Sammy dan in overleg met haar partners waar we ons in kunnen specialiseren voor uw schoonheidsbeleving compleet te maken.

 

Wenkbrauwstyling

Samen met Line De Paep (Zilverzout, huis der schoonheid), gingen we in januari 2020 op bijscholing bij The Browfactory en na een halve dag training onder de vleugels van Nathalie Michiels behaalde we ons certificaat Wenkbrauwstyling met succes.

Maria Galland Paris

Sammy volgde onderstaande trainingen van Maria Galland Paris:

*MG Theorie 2017
*Soin Cocon 2017
*Méthode Mosaïque Modelante 2017
*Soin Mille Lumière 2017
*Soin Profilift 2017
*Lifting Absolue Jeunesse 2018
*360° Beautydiagnose 2019
*MMM + Ultim Boost 2019

 

Maria Galland is één van de merken waar Esthetic Scarabee zich mee profileert. Een zeer compleet schoonheidsmerk voor huidverzorging voor zowel in het schoonheidssalon als bij uw thuis deze huidverzorging te kunnen vervolledigen zodat wij samen het ultieme schoonheidsresultaat kunnen bereiken.

Art Deco

2018 product training

Art Deco is onze partner in make-up bij zowel Zilverzout en Esthetic Scarabee voor uw perfecte teint. Deze lijn is zeer volledig voor zowel een naturelle look als voor een zware make-ups bv voor een avondje stappen . Fond de teints, poeders, oogschaduwen, lip en eyeliners, kajalpotloden, lipsticks of toch liever een glos? Bij Art Deco vind iedereen wel iets dat bij haar (/hem) past.

PCA Skin

Bij Esthetic Scarabee heeft Ellen zich verdiept in huidverbetering en kwam uit bij PCA skin, hét merk in huidverbetering waar wij in Deurne mee te werk gaan als we een huid willen verbeteren. Dit kan gaan van hyperpigmentatie, acnee, littekens, …

Maxelle

Op vraag van Ellen (Esthetic Scarabee), heeft Sammy haar toegelegd op het plaatsen van wimperextensions. Na veel zweet en tranen en nog meer training heeft zij dan ook hier haar certificaat voor behaald.

Shellac

CnD is een van de koplopers in de nagelindustrie en dat is dan ook de reden waarom Sammy ervoor koos om haar hiermee te specialiseren in de gellacs.

Diploma Secundair

Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008, méér dan 10 jaar geleden.