Sammy

 

Bezielster Beauty Concept

Sammy Van Der SandenNa jaren ervaring als schoonheidsspecialiste begon ik in 2010 aan mijn eerste avontuur: Sammy, Uw schoonheidsspecialiste aan huis.

Klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, make-up, gelaatsverzorgingen, massage en lichaamsverzorgingen bij u thuis wanneer het voor past, voor hem en haar. Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Naast schoonheidsverzorgingen aan te bieden bij de mensen thuis, werd na verloop van tijd de vraag ook groter naar freelance opdrachten. Dit begon met korte tijdelijk opdrachten en sinds 2017 schittert Sammy ook in het Esthetic Scarabee team naast Ellen te Deurne en zij vervolledigd tevens team bij Beauty Glamour te Brasschaat. Sinds maart 2019 kan u op locatie ook terecht bij Zilverzout te Stabroek waar Sammy naast Line, met haar 20 jaar, u graag verwelkomt.

 

Deze opdrachten vroegen om meer bijscholingen en daarom legde Sammy zich toe om zich meer te verdiepen in gelaatsverzorgingen: Maria Galland Paris en PCA skin. Zij behaalde ook certificaat Shellac (CnD), wimperverlengingen (Maxelle) en Make-up (Art Deco). In 2020 nam zij deel aan Henna Brow opleiding bij Browtycoon samen met Line, gekend van Zilverzout te Stabroek, voor de killer wenkbrauwen die iedereen wil.

 

Bent u nog op zoek naar een freelance medewerker? Neem gerust contact op om de mogelijkheden af te toetsen.

Als ik niet aan het werk ben omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik ben verzot op mijn partner, weekendjes weg, etentjes, een drankje en dansje maken. Uiteraard kan ik ook genieten van een voormiddagje in de badkamer die ik omtover tot een spa om mezelf te pamperen met onze pareltjes van producten.

Voor en na blijf ik bezig met schoonheidsverzorgingen aan huis aan te bieden.
Tot snel,