Allaboutremke

Remke liet zich verrassen door onze producten van Melli Mello en Boutique Collectie van Grace Cole

 

Bekijk hier hoe Remke onze producten ervaarde

 

allaboutremkeBedankt @beautyconceptbe voor deze geweldige arganolie!
Onvoldoende nachtrust, roken, te weinig lichaamsbeweging, zonnen en slechte voeding zijn nog maar een paar van de factoren die ervoor zorgen dat de huid sneller verouderd. Helemaal tegengaan kunnen we het niet, maar het huidverouderingsproces kan wél worden vertraagt. Hoe? Door te smeren met pure, 100% natuurlijke arganolie.

Arganolie is een natuurlijke olie vol essentiële vetzuren die wonderen verricht voor huid en haar. Deze zeldzame, rijke olie is een bron van onverzadigde essentiële vetzuren (omega 6 en 9), vitamine E en eiwitten, die de huid stuk voor stuk voeden, beschermen, hydrateren, verjongen en ondersteunen. Dit vloeibare goud uit Marokko houdt de huid elastisch en helpt rimpelvorming te vertragen. Door dagelijks enkele druppels arganolie op de huid aan te brengen, zal de huid er binnen een maand stralender en vitaler uitzien. Bij gebruik in de avond zal arganolie de schade van overdag herstellen, ’s ochtends dient arganolie bovendien als primer voor onder je make-up.

Arganolie is een geweldige moisturizer vanwege het hoge gehalte aan voedende essentiële vetzuren (omega 6 en 9). Deze vetzuren helpen de vochtbalans van de huid te herstellen en ondersteunen de huidlaag waar collageen en elastine zich bevinden om weer gezond te functioneren. Vaak wordt gedacht dat arganolie niet geschikt is voor een vette huid, maar arganolie staat er juist om bekend de talgproductie te reguleren. Het helpt de huid waterdicht te maken en te beschermen tegen uitdroging. Daarnaast spelen vitamine E, squaleen en sterolen in arganolie een belangrijke rol in het restaureren en het vasthouden van vocht. Het is algemeen bekend dat rimpels en fijne lijntjes minder kans krijgen op een goed gehydrateerde, gevoede huid. Neem dus zeker een kijkje op de instagrampagina @beautyconceptbe en bestel snel jouw wondermiddeltje!

allaboutremke

allaboutremke2 allaboutremke3