Astrid Lia

Astrid Lia teste voor u onze producten van Boutique collectie van Grace Cole, Melli Mello en Arganlife  uit.

 

BEAUTYCONCEPT ♥

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie kennismaken met Beautyconcept

Ik ontving vandaag een heel leuk pakket met allemaal beauty producten!

In dit artikel laat ik jullie de producten graag zien ☺

beautyconcept4

Bodyspray met een heerlijk, fruitige geur! Je kan ervoor kiezen om dit op je lichaam te sprayen of op een kledingstuk, zoals vb. een sjaaltje. Het product bestaat in verschillende geuren en dus ook verschillende kleuren.

beautyconcept6

De showerfoam-cream is perfect om je te douchen, je huid voelt heerlijk zacht na de wasbeurt en wat nog eens extra leuk is, is dat het lekker hard schuimt op je huid. Dit product gebruik je uiteraard zoals andere douchegels/zepen in combinatie met water.

beautyconcept7

Ik ontving de showerfoam in 2 kleine en 2 grote bussen. De bussen zelf zien er ongelooflijk leuk uit vind ik ☺ Elke foam heeft zijn eigen geur, vooral de frisse, bloemengeur wordt vaak gebruikt.

beautyconcept5

Je huid moet je natuurlijk goed verzorgen. Links laat ik jullie de bodyscrub zien om je huid te scrubben, dat wil zeggen dat je dode huidcellen verwijderd. Dit product gebruik je in combinatie met water. De bodybutter breng je zo aan op je huid. Het product zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en geeft een heerlijk zacht gevoel. Bodybutter is een dikkere, vettigere crème. Je moet deze goed uitsmeren en laten inwerken.

beautyconcept2

In mijn beauty-pakket zaten ook deze 2 grote flessen ☺ De linkse, roze fles is een bodylotion, een soort olie die je op je lichaam aanbrengt. Ook deze bodylotion moet je goed uitsmeren en enkele minuten laten inwerken. De bodylotion heeft een heerlijke geur en zorgt ervoor dat je lichaam een heerlijk, zacht gevoel krijgt.

beautyconcept1

Beauty voor onderweg! Altijd handig! Deze leuke, kleine meeneemzakjes met crème.

arganolie

Als laatste ontving ik nog een mooi flesje arganolie. Graag geef ik jullie hier nog wat informatie mee over het product in dit bijgevoegde artikeltje.

Ik wens jullie nog een fijne avond ☺

Liefs,

Astrid Lia ♥