Just Yentl

Wat vind Yentl van Boutique Collectie van Grace Cole

just me1

jsut me2

IMG_3205 (1)

Ik botste onlangs via Instagram op Beauty Concept, een nieuwe site waar je unieke productjes kan komen. Zeer leuk, want zo ben ik terechtgekomen bij het mooie merkje van Boutique London. Ik had die producten ooit al in Londen gekocht, maar nu spreken we echt over zeven à acht jaar geleden. De producten online kopen was een ramp, maar lucky for me heeft Beauty Concept daar verandering in gebracht. Je kan ze nu makkelijk bestellen via hun handige website. De producten komen bijzonder snel aan, én in goede staat. Ook belangrijk natuurlijk, want ik heb het wel soms voor dat een pakketje volledig is uitgelopen – jammer maar meestal zijn daar ook oplossingen voor.

Maar wat vind ik nu zo goed aan Boutique London?

De producten zijn mooi qua look, ze tonen wat exclusiever en geuren echt allemaal even lekker. Het leuke vind ik vooral de producten enorm goedkoop zijn. Je komt bijvoorbeeld met een bodyspray zo’n 5 à 6 maanden toe. Makkelijk om in je auto te steken en wanneer je de auto uitgaat jezelf even een body mist geven. Je ruikt altijd lekker als je uitstapt én je auto ruikt nadien ook nog lekker fris. Mijn favoriete spray is de Vanilla Blush & Peony. Heerlijk fris, maar je moet natuurlijk wel van vanille houden. Zelf ben ik gek op vanille: in mijn eten, maar ook op mijn lijf.

De scrub van Nectarine, Blossom en Grapefruit vind ik de max. Ik had na mijn vakantie in Griekenland zoveel problemen met droge huid. Heel vaak herstelt mijn huid nog niet van scrubs, maar deze is echt een toppertje. Ik gebruik wel genoeg producten, omdat ik zelf heel graag veel korrel heb. Ik blijf ook altijd een paar minuutjes doorscrubben – soms tot het pijn doet oeps.

Van dezelfde geur als de bodyspray is er ook een luxeuze bodybutter die ik de laatste maand elke keer heb opgedaan wanneer ik een feestje had. Mijn huid glanst mooi en tegelijk worden mijn benen gehydrateerd. Voor mijn bovenlichaam ga ik echter voor een andere body lotion, want mijn armen hebben de bling bling niet nodig. De geur van Ginger Lily & Mandarin is onwijs goed. Je doet ‘m in de ochtend op en ‘s avonds ruik je die nog even hard. Ik leg de bodylotion helemaal niet dik, omdat ik voel dat het echt al genoeg voeding gaf.

Zelf shoppen? Makkelijk via deze link!

IMG_3207   IMG_3206

 

 

 

 

 

 

IMG_3205 (1)IMG_3204