New Skinconsult

Eerder hadden we al het zaadje gepland, dat nu helemaal aan het uitgroeien is tot misschien wel het belangrijkste onderdeel van ons Concept in Beauty.

Skinconsult 30min €30.00

Na een oppervlakkige reiniging kunnen we in detail bekijken hoe de conditie van huid eraan toe is. Het voornaamste doel van deze consult is om een behandelplan of/en thuisverzorging op punt te zetten. Dit is geen volwaardige gelaatsverzorging maar echt ontwikkeld om u op weg te helpen thuis.

 

Cash Back bij aankoop van producten of gelaatsverzorging bij Beauty Concept.

Op een half uur kan ik jou vertellen wat er met jou huid aan de hand is. We maken gebruik van visuals om jou ook het inzicht te kunnen krijgen wat en waarom huidverzorging zo belangrijk is. Daarnaast ontvang je nog een duidelijk overzicht om mee naar huis te nemen met richtlijnen, die we samen voor jou personaliseren dat dit een haalbare kaart blijft. Je zou er van verbaasd zijn dat kleine aanpassingen kunnen zorgen voor (nog meer) resultaat. 

Als schoonheidsspecialiste kan je enkel kleine wonderen verrichten en sommige zaken vragen tijd of toch een bezoekje aan de dermatoloog.