Enkel op afspraak

Industrielaan 3, 1ste verdiep (geen lift)
B-2950 Kapellen
0484 56 96 05
BE0828.186.592
info@beautyconcept.be
Facebook

Geen parkingstress, Parking nabij onze ingang van het schoonheidsinstituut.

Goede afspraken, meer kwaliteit

Door uw afspraken te respecteren, kan iedereen de ultieme ME- time beleven. Bent u toch verhinderd? Neem zo snel mogelijk contact op voor uw verwenmoment te verplaatsen.


Soms heeft Sammy haar handen vol en kan dan niet altijd aan de telefoon komen. Laat daarom een berichtje na met uw naam en telefoonnummer zodat zij u kan contacteren. Zij beantwoord ook meermaals per dag mails en berichten.

map

Brasschaat
Neem op de Bredabaan afslag naar links en draai de Essensesteenweg op, aan uw linkse zijde, na 5km ziet u de Industrielaan.

Wuustwezel
U komt van de Bredabaan richting Brasschaat? Rij het centrum van Gooreind uit. Sla dan rechts af en draai de Essensesteenweg op aan uw linkse zijde, na 5km ziet u de Industrielaan.

Komt uit de richting van Essen volg dan de Essensesteenweg richting Brasschaat, Sint-job. U gaat rechtdoor op de rotonde van de Kruisstraat en de Essensensteenweg. De straat rechts na de winkel Buitenhof is de Industrielaan.

Kapellen
Beauvoislaan gaat over in de Heikantstraat uitrijden tot het ronde punt van Kruistraat en Essensesteenweg. Neem de 3de uitrit en volg de Essensensteenweg net na Buitenhof. Daar aan uw rechtse kant is de Industrielaan.

Kalmthout
Beauvoislaan gaat over in heikantstraat uitrijden tot het ronde punt van Kruistraat en Essensesteenweg. Neem de 3de uitrit en volg de Essensensteenweg net na Buitenhof. Daar aan uw rechtse kant is de Industrielaan.

Komt uit de richting van Essen volg dan de Essensesteenweg richting Brasschaat, Sint-job. U gaat rechtdoor op de rotonde van de Kruisstraat en de Essensensteenweg. De straat rechts na de winkel Buitenhof is de Industrielaan.

Brecht
Sint Jobsesteenweg volgen, het ronde punt van LEGO voorbij en deze gaat over de Essensesteenweg, na 5km ziet u de Industrielaan aan de linkse zijde.

Industrielaan
Het schoonheidsinstituut Beauty Concept by Sammy bevind zich op het eerste verdiep boven Crossfit Kapellen en Level-up Kinesisten praktijk. U kan parkeren nabij de deur op de parking waar u ons parkeerbord kan vinden.

Opgelet
Voor de Navigatie is het belangrijk dat u de postcode van Kapellen ingeeft. Hoewel Brasschaat, Wuustwezel en Kalmthout vlakbij zijn is de Industrielaan onderdeel van de gemeente Kapellen.