Wanted and found it

Op zoek naar freelance schoonheidsspecialiste voor tijdelijke korte of lange opdrachten of evenement of een leuke verrassing voor je medewerkers of vriend(in)en?
U zoekt een flexibele aanvulling op uw huidig team of een (tijdelijke) oplossing bij (onverwachte) afwezigheden?
U weet maar nooit wat zich kan voordoen en dan is een flexibele werkkracht misschien wel handig, zonder hiervoor omslachtige procedures te moeten doorlopen. Het aangename aan een freelancer is dat we samen kunnen bepalen wanneer er gewerkt moet/ kan worden. Dit kan gaan voor een opendeurdag tot wekelijks een aantal uren bijspringen waar nodig, afhankelijk van de behoefte van uw zaak.

Een betrouwbare schoonheidsspecialiste die volledig autonoom kan werken en beschikt over de nodige ervaring en diploma’s kan een grote meerwaarde zijn voor u en uw zaak. Klassieke schoonheidsverzorgingen zoals manicure, esthetische pedicure, gelaatsverzorging (klassieke gelaatsverzorgingen en zuren peelings), ontharingen, massages, lichaamspakkingen en plaatsen van gellac, make-up, lakken en het plaatsen van wimperextentions zijn dagelijkse kost voor Sammy. Recent word het aanbod vervolledigd met certificaat Browstyling en Henna Brows. Naast de finesse voor esthetiek is het begeleiden van de klant een passie en kan u rekenen op vrijblijvend klantgericht advies en een transparante communicatie zodat wij samen naar een geweldige schoonheidservaring streven.
Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Naast schoonheidsverzorgingen aan te bieden bij de mensen thuis, werd na verloop van tijd de vraag ook groter naar freelance opdrachten. In onze schoonheidssector is het ook belangrijk om bij te blijven met nieuwigheden en daarom tracht zij ook verschillende trainingen in te plannen in overleg waar nodig.

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken voor een vruchtbare samenwerking. +32484 56 96 05