Anubis cosmetics Barcelona geeft opmerkelijke resultaten in huidverzorging en de verbetering in de huid is opmerkelijk aanwezig na slechts één behandeling. Effectiviteit door de hoge kwaliteit van de grondstoffen en daar bovenop fijne producten in gebruik maken dit een bijzonder A merk voor zowel uw verzorging bij Beauty Concept by Sammy en thuisverzorgingsproducten.

SkinConsult  30min

Reiniging, huidanalyse  en advies.

In het speciaal voor de beginners, maar geschikt voor iedereen om hun beautyroutine te upgrade.

Cash back bij aankoop van producten of gelaatsverzorging/huidverbeteringsbehandeling. €40.00

QUICK TREATMENT gelaatsverzorging 50min

Reiniging, exfoliatie, masker en dagverzorging.

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna gaan we over tot een dieptereiniging met exfoliatie. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren. Aangepaste dagcrème word aangebracht om af te sluiten. Zo komt de huid weer in balans. €65.00

BASIC TREATMENT gelaatsverzorging 60min

Reiniging, exfoliatie, massage, oogverzorging, masker, serum en dagverzorging.

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna gaan we over tot een dieptereiniging met exfoliatie. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren. De massage word niet alleen als aangenaam ervaren deze zal er voor zorgen dat alle actieve bestanddelen optimaal worden opgenomen. Aangepaste dagcrème, oogverzorging en serum word aangebracht om af te sluiten. Zo komt de huid weer in balans. €75.00

Op zoek naar een intensiever verzorging met nog meer resultaat? Bekijk het aanbod in huidverbetering

Polivitaminic

Voor alle huidtypes, voornamelijk verouderde huid, Anti-ageing bescherming
€85.00

New Even

Voor alle huidtypes die nood hebben aan vernieuwing en verademing
€85.00

Shining Line

Voor de huid met vlekken en oneffenheden
€85.00

Skin Peel

Afhankelijk van het huidprobleem werken met peel
op basis van Recorsinol/Azeilac €85.00

Meer informatie gelaatsverzorging

Eerst gaan we oppervlakkige onzuiverheden en make-up verwijderen doormiddel van PH neutraal reinigingspoduct. Deze zal de huid gaan verfrissen en de poriën zuiveren. Hiernaast gaat de huid al vanaf de eerste stap gehydrateerd worden.

Hierna kunnen we een huiddiagnose maken om een verzorging op maat te kunnen aanbieden.

De peeling verwijderd de dode huidcellen door middel van de zuren, enzymen of korrels dat deze bevat. Verschillende bestanddelen zullen ervoor zorgen dat de huid zowel gezuiverd als hydrateert en gekalmeerd wordt terwijl de peeling zijn werk doet. Daarna voelt de huid zijdezacht aan en is de huid klaar voor de volgende stap, het opnemen van de komende producten.

bij de massage beginnen we met het aanbrengen van aangepast serum en massagecrème. Hiermee kunnen we aangenaam de huid masseren, de huid stropt niet en ondertussen kunnen de bestanddelen diep in de huid opgenomen en in de betreffende huidlagen hun werk doen voor een nog beter resultaat. De weldoende massage zorgt dat de belevening compleet is van een ontspannende verzorging daar we kunnen werken op een verlaging van het gevreesde stresshormoon, cortizol. Daarbovenop worden de weefsels geactiveerd voor meer cel activiteit in aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur die op hun buurt anti-age werking hebben.

Het masker aangepast aan uw huid bevat heel geconcentreerde hoeveelheden actieve bestanddelen om de huid weer in balans te brengen. Dit kan gaan van versoepelen, verstevigen, hydrateren, vroegtijdige huidveroudering tegen aan, anti-septisch, voeden tot kalmeren.

Om u te beschermen tegen alle factoren die de huid beschadigd en verouderd is het belangrijk om een aangepaste dagcrème te gebruiken.

U kan genieten van vrijblijvend gratis advies voor uw thuisverzorging. Thuis verder zetten is zeker aan te raden om uw huid te blijven verbeteren. Aanschaf van deze producten is dan ook mogelijk bij Beauty Concept by Sammy.