Say Hello To Gellac

Op zoek naar nagellak die lang blijft zitten? Met deze professionele gellac geniet u wekenlang van prachtig gelakte nagels met een uitstekende dekking en een schitterende glans! Maak uw keuze uit onze uitgebreide waaier van intense kleuren.

Zo zijn jou nagels perfect voor alle gelegenheden.

Lange droogtijden behoren tot het verleden gezien gellac uitgehard onder een uv-lamp.
Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak.


De eerste stap is de nagels vrij maken van vet, de nagel voorbereiden met primer voor meer hechting. Vervolgens word er de base coat aangebracht, 2 maal intens kleur gellac en afwerken met een schitterende top coat voor waanzinnige stevig en glanzende look. Gellac is het ideale product om te plaatsen op zowel de nagels van de handen als de voeten. Dankzij de rijke formule met intense pigmenten geeft deze easy polish gellac fantastische kleuren die weken lang blijven. Om deze houdbaarheid te garanderen vraagt dit enige voorbereiding om het nageloppervlak gellac proef te maken. Het plaatsen van gellac vraagt tussen de lagen door enige droogtijd onder de UV lamp, het aanbrengen zelf is precisie werk. Van gellac mag je een langere houdbaarheid verwachten, kost ook meer tijd om aan te brengen in vergelijking dan bij nagellak. Ga ervanuit dat dit protocol al een half uurtje in beslag neemt en dan komt natuurlijk de hand of voetverzorging erbij kijken. Bekijk hier onder de prijzen!

Jean Marin

‘Het nagelassortiment van JEAN MARIN, dat is: Hoogwaardige kwaliteit binnen handbereik met revolutionaire, gemakkelijk aan te brengen texturen die de soepelheid en flexibiliteit van de nagels behouden. Kwaliteit en knowhow met een optimaal respect voor de nagels en de huid. Innovatieve producten en kleuren met een perfecte afwerking en langdurige dekking.’ En ondertussen goedgekeurd door Sammy.

Sammy is sinds 2011 herkent als CND Shellac gecertificeerde nagelstyliste. Na verloop van tijd schakelde zij over op Gellac van Jean Marin, het merk dat al méér dan tien jaar ervaring, evolutie en inspiratie heeft in deze technologie.

Laat u inspireren en verleiden door Gellac van Jean Marin.

Jean Marin

Gellac

Kleur Gellac€25.00
French gellac€30.00
Verwijderen van gellac€25.00
Verwijderen van gellac in combinatie met nieuwe set€15.00

! Opgelet deze prijzen zijn exclusief manicureknippen en vijlenpedicure.

Handen

Knippen en vijlen€17.00
Manicure (knippen, vijlen en nagelriemen)€27.00
Verwen Manicure (peeling, manicure, massage)€55.00

Voeten

Mini pedicure (knippen, vijlen en raspen)€25.00
Esthetische pedicure (knippen, vijlen, eelt snijden, nagelriemen en raspen)€35.00
Gespecialiseerde voetverzorging (aan te raden bij problematiek)€45.00
Verwen Pedicure (peeling, pedicure en massage)€60.00

Supplementen

Kleurenlak€10.00
French lak€15.00