NEW EVEN TREATMENT huidverbetering 75min

Reiniging, exfoliatie, masker, concentraat, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging
New Even

New Even treatment van Anubis Cosmetics behoort tot huidverbeteringsaanbod bij Beauty Concept omwille dat deze zo rijk is aan anti-oxidanten. Deze antioxidanten lijn biedt bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke invloeden) en revitaliseert de huid en zorgt voor huidregeneratie. Promoot epidermale celvernieuwing en de huidkwaliteit verbetert. Dit is een specifieke verzorging om de huid te voorzien van meer zuurstof dat geschikt is voor verstikte, verouderde en vermoeide huid. Ancé op de kin tegen gaan en algemene anti age zijn de keywords voor deze verzorging.

Diepgaande reingingsgel op basis van verschillende AHA’s gaat voor een mooi frisse en zuivere huid zorgen.
Na de reininging word de verzorging verder gezet met exfoliatie, een gelbased peeling op basis van fruitzuren met de hoogste concentraties maar hier kunnen we in overleg, indien nodig overschakelen naar een alternatief van enzyme of korrels. Massage met de oxygen crème voor cellulaire revitalisatie op basis van AHA’s en gluconalactone. Gluconalactone van plantaardige oorsprong bevorderd het vermogen om vocht te herstellen in de huid.
Dit prachtige masker van deze lijn geeft waanzinnige resultaten naar huidherstel en heeft een ongeziene verzachtende werking. Verschillende bestanddelen zoals rozenbottel, mucopolysaccarides, calendula, paardekastanje gaan helpen om de huid te kalmeren en de huidstructuur te verfijnen. Naast hun ontstekingsremmende eigenschappen bevorderen deze om vocht in de huid vast te houden en de celturnover te stimuleren. Rijk aan Shea butter ideale antioxidant, boordevol vetzuren en geliefd voor zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Vitamine A, C en E in de strijd voor fijne huidstructuur, key ingrediënten als we spreken over Anti age. Glabridine anti oxiderend, oplichtend, ontstekingsremmend werking vervolledigen deze succesformule. Huidvernieuwde Glycol gel bevat de unieke formule 15 glycol en 10 Aloe Vera.

Dit maakt deze verzorging waanzinnig voor al wie structureel de huid wil voorzien van herstel, zuurstof en bescherming. Unieke formuleringen met prachtige ingrediënten om onzuiverheden in het speciaal de op kin mooi aan te pakken. Ageing tegen te gaan en door epidermale herstellende accelator. Hydratatie hand in hand met hoogwaardige AHA’s om fijne huidstructuur te bekomen. Celturnover te activeren en een boost van zuurstof voor de huid.

€ 85.00

Contra indicaties
*Beschadigde huid
*Heel gevoelige huid
*Borstvoeding en zwangerschap
*Actieve Ancé
*Couperose
*Allergie AHA, asperine

Epidermale herstellende accelerator

De opperhuid krijgt een versnelde herstellende boost dankzij de krachtige werkstoffen die de producten van de New Even reeks bevatten. Voeg daaraan zuurstof toe, daar komt deze super factor van huidherstel.

Voordelen van zuurstof

Meer zuurstof voorziening biedt fijne huidstructuur. Maar wat moet je jezelf hierbij voorstellen? Verminderen van fijne lijntjes, poriën verkleinen, … Zuurstof heeft een heilzame werking op wondgenezing en verminderd littekens. Gaat de algemene huidconditie verbeteren, de huid voorzien van meer elasticiteit. Bloeddoorstroming word geactiveerd waardoor aanvoer en afvoer van bouw en afvalstoffen veel vlotter verloopt en dit zien we aan de mooie egale teint met een gezonde glow.

Wat zijn fruitzuren

Deze zuren kennen een natuurlijke afkomst. Hier maken we een onderscheid tussen de verschillende fruitzuren:

Alpha Hydroxy Acid (AHA)

Glycolzuur afkomstig van rietsuiker, honing
Geschikt voor oudere, drogere, doffe huid
Ideaal tussen 5%-20% voor thuisgebruik

Melkzuur (Lactid Acid) afkomstig van melk
Geschikt om hypergimentatie, zonneschade, littekens aan te pakken. Droge en gevoelige huiden te ontlasten.
Ideaal tussen 1% en 20%

Amandelzuur (Mandelic Acid) afkomstig van amandelen
Geschikt voor doffe huid, meest gevoelige huiden, jeugdpuistjes en zelfs littekens
Ideaal tussen 1%-10%

Ascorbinezuur (Vitamine C: L-ascobic Acid) afkomstig van fruit of synthetisch
Geschikt voor couperose, hyperpigmentatie, zonneschade, oudere huid, doffe huid
Ideaal tussen 1%-30%

Kojinezuur (kojic acid) afkomstig van Japanse paddestoel
Geschikt voor hyperpigmentatie, zonneschade en zelfs zwangerschapsmasker
Ideaal tussen 1%-2%

Citric Acid (citroenzuur)
Geschikt voor de PH waarde te stabiliseren

Beta Hydroxy Acid (BHA)

Salicylzuur afkomstig van boomschors van wilg
Geschikt voor acné, vettere huidtypes, puistes, talgbultjes, mee-eeters
Ideaal tussen 0.1%- 2%

Zuren kennen een andere PH dan onze huid en daarom geven zij die exfoliërende werking met diepgang.

AHA hydroxy systeem

Waarom werken wij zo graag met het AHA hydroxy?
Synergie van de mooiste combinatie van AHA’s en Aloe Vera die zuurstof regenereert:
*Toename van zuurstof in de weefsels
*Versnelt epidermale vernieuwing
*Revitaliseert
*Antioxidanten bescherming
*Herstructureren van de huid

Wat zijn nu anti-oxidanten?

Anti-oxidanten zijn stoffen die in staat zijn om vrije radicalen te neutraliseren en beschadigingen te herstellen die reeds aangericht zijn door vrije radicalen. Maar waar kan je nu deze waardevolle anti-oxidanten ontdekken? Wij halen ze uit groenten, fruit, noten, peulvruchten en zelf koffie het zijn vitamines, mineralen, proteïnen, enzymen en fytonutriënten. Vanwegge hun beschermende en herstellend vermogen worden deze gebruikt onder andere in cosmetica. Worden zelfs ingezet bij chemotherapie omdat zo van groot nut zijn in de vorm van voedingssuppletie. Dit wil niet zeggen dat we nu allemaal extra hard in de pillen moeten vliegen, enkele voedingsstoffen hiervan hebben volgens erkende studies hun nut bewezen. Koper, magnaam, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C en Vitamine E dragen bij tot bescherming van de cellen. In de wereld van cosmetica gaan ze dus ook aan de slag om anti-oxidanten in te zetten om huidverbetering te kunnen garanderen op een veilige manier.

Wat zijn vrije radicalen

Zij gaan opzoek met hun ongepaarde elektronen oxidatie te veroorzaken, dankzij onze eigen anti-oxidanten worden deze geneutraliseerd. Maar als dit proces ingedrang komt, kan dit oxidatie proces in het lichaam schade veroorzaken in het DNA en celstructuur, ontregeling in celdeling en desfunctie in cellullaire eiwitten. Indien er sprake is van oxidatieve stress (onbalans tussen oxidanten en antioxidanten) zal vroegtijdige huidveroudering zich manifesteren. Vermoedelijk is er ook een relatie tussen verschillende hart- en vaatziektes, diabetes en kanker.

Nog meer vragen?