POLIVITAMINIC TREATMENT huidverbetering 75 min

Reiniging, exfoliatie, concentraat, massage, oogverzorging, masker, serum, dagverzorging.
Polivitaminc range

Polivitaminic treatment van Anubis Cosmetics behoort tot huidverbeteringsaanbod bij Beauty Concept omwille dat deze zo rijk is aan anti-oxidanten. Deze antioxidanten lijn biedt bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke invloeden) en revitaliseert de huid en zorgt voor huidregeneratie. Gaat een mooi oplichtende resultaat geven en de huidkwaliteit verbeteren.

Diepwerkende reingingsmousse op basis van verschillende vitamines gaat voor een mooi frisse en zuivere huid zorgen. In het bijzonder vind je pro vitamine C, ctirusem (stamcel van de appelsien) en hyaluronzuur die samen het Hyal Ceel-C complex geeft een excellente synergie tussen antioxidatie en hydratatie. Deze werkstoffen komen in deze luxe producten elke keer weer terug.
Na de reininging word de verzorging verder gezet met exfoliatie op maat. Standaard gaan we werken met een gelbased peeling op basis van fruitzuren maar hier kunnen we in overleg, indien nodig overschakelen naar een alternatief van enzyme of korrels.
Het concentraat van Polivitaminic, nog krachtigere dan klassieke serums zit boordevol werkstoffen die we vergezellen van een massage voor de beste opname.
Dit prachtige masker van deze lijn geeft waanzinnige resultaten naar huidverheldering, hydratatie, anti-oxiderende werken maakt dit uitgelezen verzorging voor al wie graag die gezonde uitstraling en glow wil herwinnen of verbeteren.

We spreken hier van huidverbetering omdat we collageen kunnen stimuleren en huidherstel, merkbaar resultaat in droogte lijntjes, en ontstekingsremmend werken. Pro vitamine C is een vele stabielere verbinding van vitamine C, vandaar dat deze formule zo geweldig resultaat geeft in combinatie met hyaluronzuur van verschillende grootte om op alle niveau’s een langdurige hydratatie te ervaren.

Waarom houden wij zo van vitamine C en haar eigenschappen:
*Huidherstel
*Verhelderd teint, verminderd pigment, huid straalt
*Huid verstevigend
*Preventie zonneschade door anti oxiderende werking
*Stimuleert aanmaak collageen

€85.00

Wat zijn nu anti-oxidanten?

Anti-oxidanten zijn stoffen die in staat zijn om vrije radicalen te neutraliseren en beschadigingen te herstellen die reeds aangericht zijn door vrije radicalen. Maar waar kan je nu deze waardevolle anti-oxidanten ontdekken? Wij halen ze uit groenten, fruit, noten, peulvruchten en zelf koffie het zijn vitamines, mineralen, proteïnen, enzymen en fytonutriënten. Vanwegge hun beschermende en herstellend vermogen worden deze gebruikt onder andere in cosmetica. Worden zelfs ingezet bij chemotherapie omdat zo van groot nut zijn in de vorm van voedingssuppletie. Dit wil niet zeggen dat we nu allemaal extra hard in de pillen moeten vliegen, enkele voedingsstoffen hiervan hebben volgens erkende studies hun nut bewezen. Koper, magnaam, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C en Vitamine E dragen bij tot bescherming van de cellen. In de wereld van cosmetica gaan ze dus ook aan de slag om anti-oxidanten in te zetten om huidverbetering te kunnen garanderen op een veilige manier.

Wat zijn vrije radicalen

Zij gaan opzoek met hun ongepaarde elektronen oxidatie te veroorzaken, dankzij onze eigen anti-oxidanten worden deze geneutraliseerd. Maar als dit proces ingedrang komt, kan dit oxidatie proces in het lichaam schade veroorzaken in het DNA en celstructuur, ontregeling in celdeling en desfunctie in cellullaire eiwitten. Indien er sprake is van oxidatieve stress (onbalans tussen oxidanten en antioxidanten) zal vroegtijdige huidveroudering zich manifesteren. Vermoedelijk is er ook een relatie tussen verschillende hart- en vaatziektes, diabetes en kanker.

Nog meer vragen?