SHINING LINE TREATMENT huidverbetering 60min

Reiniging, combined peel, concentraat, serum, massage, masker, emuslie, dagverzorging
Shining line range

Shinig line treatment van Anubis Cosmetics behoort tot huidverbeteringsaanbod bij Beauty Concept omwille dat deze zo rijk is aan anti-oxidanten. Deze antioxidanten lijn biedt bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke invloeden) en revitaliseert de huid en zorgt voor huidregeneratie. W Synergy Complex geeft excellente verlichting en bestaat uit arbutin, kojiczuur en glabridin. Verminderd vlekken en egaliseert de huid. Heeft depigmenterend effect en herstelt diep in de weefsels en beschermt tegen verdere pigmentatie.

Voor een grondige reinging doen we beroep op de producten van de New Even, deze hebben AHA’s als basis. Ideaal om onze huid voor te bereiden voor de combined peel van de Shining Line. Deze 3 fase peel zit boordevol met fruitzuren, zowel AHA’s en BHA vinden we terug in de formulering (arbutin, kojic, azelaic, mandelic, geliefd voor hun verlichtende werking op pigmentatie). De volgende stap in deze unieke verzorging is het gebruik van verlichtend Mela5 concentraat om nog meer resultaat te halen in depigmentatie, Dankzij de unieke formule van Whitening Mela5 kunnen we pigmentatie aanpakken van verschillende oorzaken. Melavoid gaat intensiteit van de vlekken verminderen en verkleinen daar dat deze inwerkt op tyrosinase (enzym dat verantwoordelijk is voor aanmaak van melanine, gekend van bruiningsproces). Niacinamide gaat de huid verlichten en oplichten, daarnaast lost dit de fijne lijntjes mee op.
Tranexamiczuur kan verschillende pigmentatieproces beïnvloeden zoals:
*Vasculaire ontsteking (geeft vlekken na genezing) 
*Melanocyten worden door hormonen gestimuleerd dus door hun productie afremmen 
*Controle krijgen over de groeifactoren (eiwit die verantwoordelijk is voor pigmentsignaal in dit geval)
*Controle krijgen over arachidonzuur: door oxidatie op cellulair niveau maakt de huid vlekken aan
Dit wonderlijk concentraat word ingemasseerd, vergezeld met het verlichtend K serum die complex W synergy complex bevat en nog veel meer waardevolle bestanddelen zoals melkzuur (hydratatie en collageen stimuleren), salicylzuur (talgreguleren), aloe vera (verzacht en herstelt) en sodium PCA (hydratatie). Verlichtend K mask dat op zijn buurt is rijk aan koijc zuur, shea buttter, arbutin, glabridin en vitamine C om het proces nog te versterken. Na de massage blijft het masker nog even rusten. Voor de afwerking kan er gekozen worden voor lichtere texturen of net voor volle crèmes afhankelijk van de huidconditie van de huid. Eenvoudige roll on stick voor lokaal gebruik op basis van kojiczuur en melkzuur en licorice voor hydratatie in de strijd tegen de pigmentatie.

Nu het depigmentatie proces gestart is, is het van uiterst belang nieuwe pigmentatie te voorkomen (Lees: SPF 50). De werkstoffen gaan nog dagen erna doorwerken en het daadwerkelijke afgewerkt resultaat is dus na een paar dagen pas zichtbaar. In kuurvorm behaald u het grootste resultaat in 8 sessies. Afhankelijk van de huidconditie zetten we deze combined peel sneller of later terug in

HuidconditieTussen sessie 1 en 2overige sessie
Gevoelige huid10 dagen14 dagen
Droge huid met eventuele afschilfering7 dagen7 dagen
Gemengde, vettere huid7 dagen7 dagen
Acné huid72 uur7 dagen

€85.00

Contra indicaties
*Beschadigde huid
*Heel gevoelige huid
*Borstvoeding en zwangerschap
*Actieve Ancé
*Couperose
*Allergie AHA, asperine

Oorzaken pigmentatie

Zonneschade

Deze spreekt voor zich, schade door de zon. Denk altijd aan SPPF! Chemische peeling, lasers,… tal van mogelijkheden.

Melasma

Gekend als het zwangerschapsmasker, maar kan evengoed zijn oorsprong vinden bij anti-conceptie of andere hormonale invloeden. Beste moeilijk om weg te krijgen, maar kan beterschap in komen. SPF! Chemische peeling, lasers,… tal van mogelijkheden. Shining line werkt ook hier bijzonder mooi op.

Post inflamatoire hyperpigmentatie

Bij wondgenezingen komt er ook melanine bij en dit kan tot een hele tijd erna nog zichtbaar zijn (denk maar aan al die kleine wondjes dat je had als kind, die na een hele tijd verdwijnen). Jammer genoeg lost dit zich niet altijd zelf op. Beste moeilijk om weg te krijgen, maar kan beterschap in komen. SPF! Chemische peeling, lasers,… tal van mogelijkheden. Shining line werkt ook hier bijzonder mooi op.

Vitiligo

Dit is het gebrek aan pigment waar men niet zeker van weet wat de oorzaak is. Dit kan samen hangen met auto-immuunziektes, medicatie, genetica, … Hier is geen sluitende behandeling voor. SPF! Verbrand veel sneller aangezien beschermingsmechanisme van melanine afwezig is.

Moedervlekken, sproeten, café-au-lait

Genetica, maar toch enige voorzichtigheid.
Asymmetrie: de vorm
Border: onregelmatige rand
Color: de kleur
Diameter: boven 5mm
Evolving: hoe deze veranderd, jeukt, bloedt

Ben je er niet gerust is, beter voorkomen dan genezen en bespreek dit met uw arts/specialist

Wat zijn fruitzuren

Deze zuren kennen een natuurlijke afkomst. Hier maken we een onderscheid tussen de verschillende fruitzuren:

Alpha Hydroxy Acid (AHA)

Glycolzuur afkomstig van rietsuiker, honing
Geschikt voor oudere, drogere, doffe huid
Ideaal tussen 5%-20% voor thuisgebruik

Melkzuur (Lactid Acid) afkomstig van melk
Geschikt om hypergimentatie, zonneschade, littekens aan te pakken. Droge en gevoelige huiden te ontlasten.
Ideaal tussen 1% en 20%

Amandelzuur (Mandelic Acid) afkomstig van amandelen
Geschikt voor doffe huid, meest gevoelige huiden, jeugdpuistjes en zelfs littekens
Ideaal tussen 1%-10%

Ascorbinezuur (Vitamine C: L-ascobic Acid) afkomstig van fruit of synthetisch
Geschikt voor couperose, hyperpigmentatie, zonneschade, oudere huid, doffe huid
Ideaal tussen 1%-30%

Kojinezuur (kojic acid) afkomstig van Japanse paddestoel
Geschikt voor hyperpigmentatie, zonneschade en zelfs zwangerschapsmasker
Ideaal tussen 1%-2%

Citric Acid (citroenzuur)
Geschikt voor de PH waarde te stabiliseren

Beta Hydroxy Acid (BHA)

Salicylzuur afkomstig van boomschors van wilg
Geschikt voor acné, vettere huidtypes, puistes, talgbultjes, mee-eeters
Ideaal tussen 0.1%- 2%

Zuren kennen een andere PH dan onze huid en daarom geven zij die exfoliërende werking met diepgang.

AHA hydroxy systeem

Waarom werken wij zo graag met het AHA hydroxy?
Synergie van de mooiste combinatie van AHA’s en Aloe Vera die zuurstof regenereert:
*Toename van zuurstof in de weefsels
*Versnelt epidermale vernieuwing
*Revitaliseert
*Antioxidanten bescherming
*Herstructureren van de huid

Wat zijn nu anti-oxidanten?

Anti-oxidanten zijn stoffen die in staat zijn om vrije radicalen te neutraliseren en beschadigingen te herstellen die reeds aangericht zijn door vrije radicalen. Maar waar kan je nu deze waardevolle anti-oxidanten ontdekken? Wij halen ze uit groenten, fruit, noten, peulvruchten en zelf koffie het zijn vitamines, mineralen, proteïnen, enzymen en fytonutriënten. Vanwegge hun beschermende en herstellend vermogen worden deze gebruikt onder andere in cosmetica. Worden zelfs ingezet bij chemotherapie omdat zo van groot nut zijn in de vorm van voedingssuppletie. Dit wil niet zeggen dat we nu allemaal extra hard in de pillen moeten vliegen, enkele voedingsstoffen hiervan hebben volgens erkende studies hun nut bewezen. Koper, magnaam, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C en Vitamine E dragen bij tot bescherming van de cellen. In de wereld van cosmetica gaan ze dus ook aan de slag om anti-oxidanten in te zetten om huidverbetering te kunnen garanderen op een veilige manier.

Wat zijn vrije radicalen

Zij gaan opzoek met hun ongepaarde elektronen oxidatie te veroorzaken, dankzij onze eigen anti-oxidanten worden deze geneutraliseerd. Maar als dit proces ingedrang komt, kan dit oxidatie proces in het lichaam schade veroorzaken in het DNA en celstructuur, ontregeling in celdeling en desfunctie in cellullaire eiwitten. Indien er sprake is van oxidatieve stress (onbalans tussen oxidanten en antioxidanten) zal vroegtijdige huidveroudering zich manifesteren. Vermoedelijk is er ook een relatie tussen verschillende hart- en vaatziektes, diabetes en kanker.

Nog meer vragen?