Maquillage voor alle gelegenheden.

Logo golden rose make-up

Om uw huid te kunnen verzorgen en toch te kunnen maquilleren hebben gekozen voor Golden Rose Cosmetics. Deze exclusieve make-up voor de moderne vrouw vandaag is van hoge kwaliteit en hypoallergeen. Gekend als officiële make up partner van Miss België, luxe make up aan betaalbare prijzen om uw gelaat te kunnen verzorgen want deze make-up zit vol mineralen en vitamines. Formule zijn vrij van parabenen, niet getest op dieren en dermatologisch getest en vegan.

Dagmaquillage

foto make-up by golden rose

Make-up voor dagelijks gebruik wordt aangebracht.

Ondertussen krijgt u hiervoor advies wat voor u het beste past. Er word rekening gehouden met uw teint, gelaatsvorm, kleur en de combinaties van kleuren,….

Voor we starten zorgen we ervoor dat uw huid zuiver en gehydrateerd is. Daarna gaan me Fix aanbrengen om de make-up de hele dag te houden.
We starten de camouflage van oneffenheden (onzuiverheden/kringen/…) om dan dekking te krijgen met fond de teint die word afgewerkt met poeder. Subtiele contouring, blush, highlights gaan voor de frisse naturelle look die mooi egaal toont. Ogen in de verf zetten, wenkbrauwen accenturen voor die mooie open blik die aandacht vraagt maar niet schreeuwt. Als laatste zijn de lippen aan de buurt. Samen werken je voor u de look uit die bij jou past.

Uw make-up blijft de hele dag goed wanneer we goede voorbereidingen treffen en hoeft u zich hierover geen zorgen meer maken. Mag het wat specialer? Dan kiest u best voor de optie avondmaquillage. Want een geslaagde glowy naturelle dagmaquillage is wel subtielere dan de party look.

€35.00

Avondmaquillage

foto make-up by golden rose 2


Make-up ter gelegenheid van een feest, avondje uit, receptie, huwelijken, …

Avondmaquillage is niet hetzelfde als een dagmaquillage. Er dient met andere zaken rekening gehouden te worden zoals belichting. Deze make-up mag meer spreken dan een dagmaquillage die naturelle is en oneffenheden camoufleert. Bij de avondmaquillage zoekt men toch nog meer uistraling en door veel intenser te maquilleren, dramatische eyeliners te zetten, intensere pigmenten te gebruiken, gewaagde kleuren combinaties in te zetten. Contouring en highlights zullen veel duidelijkere aanwezig zijn om het nodige glamour gehalte te bereiken. We blijven in overleg om de gedroomde look samen uit te werken met eventueel te werken met strips valse wimpers (€15,00) voor een nog meer waanzinnige party look.

€45.00

Bruidsmaquillage

Voor uw grote dag wenst u zo er prachtig uit te zien. Dit is zeker mogelijk. Voorafgaand met proefmaquillage (€55.00) bent u dan ook zeker van het resultaat.

€45.00