Maquillage voor alle gelegenheden.

Logo golden rose make-up

Om uw huid te kunnen verzorgen en toch te kunnen maquilleren hebben gekozen voor Golden Rose Cosmetics. Deze exclusieve make-up voor de moderne vrouw vandaag is van hoge kwaliteit en hypoallergeen. Gekend als officiële make up partner van Miss België, luxe make up aan betaalbare prijzen om uw gelaat te kunnen verzorgen.

Dagmaquillage

foto make-up by golden rose

Make-up voor dagelijks gebruik wordt aangebracht. Ondertussen krijgt u hiervoor advies wat voor u het beste past. Er word rekening gehouden met uw teint, gelaatsvorm, kleur,….
Zo blijft uw make-up de hele dag goed en hoeft u zich hierover geen zorgen meer maken. Mag het wat specialer? Dan kiest u best voor de optie avondmaquillage.

Voor we starten zorgen we ervoor dat u huid zuiver en gehydrateerd is. Daarna gaan me Fix aanbrengen om de make-up de hele dag te houden.
We starten met fond de teint die werken we af met poeder. Lichte vorm van contouring, ogen in de verf zetten, wenkbrauwen accenturen. We werken verder af met blush en highlights. Als laatste zijn de lippen aan de buurt.

€35.00

Avondmaquillage

foto make-up by golden rose 2


Make-up ter gelegenheid van een feest, avondje uit, receptie,…

Avondmaquillage is niet hetzelfde als een dagmaquillage. Er dient met andere zaken rekening gehouden te worden zoals belichting.

€45.00

Bruidsmaquillage

Voor uw grote dag wenst u zo er prachtig uit te zien. Dit is zeker mogelijk. Voorafgaand met proefmaquillage (€55.00) bent u dan ook zeker van het resultaat.

€45.00