Verzorgde handen

Verzorgende handen na manicure

Handen zijn uw visite kaartje, deze springen als eerste in het oog. Verklaart dus ook waarom we daar zoveel aandacht aan geven en besteden.

Bij manicure worden de nagels in vorm gevijld (dit kan rond, ovaal of vierkant zijn, naar gelang uw voorkeur). Nagelriemen worden losgemaakt en achteruit geduwd. De velletjes worden verwijderd. Dit draagt bij tot het verzorgde uitzicht, maar is ook noodzakelijk om de nagel voldoende te kunnen voorzien van lucht en voedingsstoffen. Door te kiezen voor een manicure blijft uw lak veel langer doordat de nagelriemen en de velletjes verwijderd zijn. En ten slotte worden de handen verwend met handcrème, voor zijde zachte en gehydrateerde handen. Dit geeft een geweldig fijn, een pure verwennerij voor uw handen.

Handen

Knippen en vijlen€17.00
Manicure (knippen, vijlen en nagelriemen)€27.00
Verwen Manicure (peeling, manicure en massage)€55.00

Op zoek naar een langdurig oplossing?

Say Hello To Gellac

Op zoek naar nagellak die lang blijft zitten? Met deze professionele gellac geniet u wekenlang van prachtig gelakte nagels met een uitstekende dekking en een schitterende glans! Maak uw keuze uit onze uitgebreide waaier van intense kleuren.

Zo zijn jou nagels perfect voor alle gelegenheden.

Lange droogtijden behoren tot het verleden gezien gellac uitgehard onder een uv-lamp.
Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak.


De eerste stap is de nagels vrij maken van vet, de nagel voorbereiden met primer voor meer hechting. Vervolgens word er de base coat aangebracht, 2 maal intens kleur gellac en afwerken met een schitterende top coat voor waanzinnige stevig en glanzende look. Gellac is het ideale product om te plaatsen op zowel de nagels van de handen als de voeten. Dankzij de rijke formule met intense pigmenten geeft deze easy polish gellac fantastische kleuren die weken lang blijven. Om deze houdbaarheid te garanderen vraagt dit enige voorbereiding om het nageloppervlak gellac proef te maken. Het plaatsen van gellac vraagt tussen de lagen door enige droogtijd onder de UV lamp, het aanbrengen zelf is precisie werk. Van gellac mag je een langere houdbaarheid verwachten, kost ook meer tijd om aan te brengen in vergelijking dan bij nagellak. Ga ervanuit dat dit protocol al een half uurtje in beslag neemt en dan komt natuurlijk de hand of voetverzorging erbij kijken. Bekijk hier onder de prijzen!

Jean Marin

‘Het nagelassortiment van JEAN MARIN, dat is: Hoogwaardige kwaliteit binnen handbereik met revolutionaire, gemakkelijk aan te brengen texturen die de soepelheid en flexibiliteit van de nagels behouden. Kwaliteit en knowhow met een optimaal respect voor de nagels en de huid. Innovatieve producten en kleuren met een perfecte afwerking en langdurige dekking.’ En ondertussen goedgekeurd door Sammy.


Supplementen

Kleurenlak€10.00
French lak€15.00
Kleur Gellac€25.00
French gellac€30.00
Verwijderen van gellac€25.00
Verwijderen van gellac in combinatie met nieuwe set€15.00

Gellac geeft een natuurlijk uitzicht doordat het zeer dun wordt aangebracht en geeft een fantastische hoogglans!
Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak.