Heerlijk en ontspannen gevoel

Er wordt gemasseerd volgens de Zweedse techniek met hypoallergene massageolie van zoete amandelen. Deze vloeibare olie laat toe de huid aangenaam te masseren zonder dat de huid stropt of vervelend aanvoelt. De olie zal de huid voeden en uw huid zal zachter en vitaler aanvoelen. Deze ontspannende massage bevorderd doorbloeding, stofwisseling en de ontspanning van de spieren. De weldoende massage zorgt dat de belevening compleet is van een ontspannende verzorging daar we kunnen werken op een verlaging van het gevreesde stresshormoon, cortisol. Door cortisol te minimaliseren geniet uw immuniteitssysteem daar ook van want één van de nadelen van cortisol is dat het ons immuniteit ondermijnt. Gelukshormonen, oxytocine komen vrij waardoor u uzelf nog beter in uw velt voelt. Transport van bouwstoffen en afvalstoffen word samen met de bloedmicrocirculatie gestimuleerd. Dit resulteert in dat ontspannen gevoel waar iedereen naar opzoek is en dat je je hoofd helemaal kan leeg maken.

Iedereen die op zoek is naar relaxatie komt hiervoor in aanmerking mits een gezonde toestand van het lichaam.
Toch zijn er een aantal contra indicatoren: bij ziekte, infecties, hartklachten, bloedsomloop klachten, blauwe plekken, zwelling,… Indien u bovenstaande klachten ondervind spreken we niet van een gezonde toestand en komt u niet in aanmerking voor deze massage.

Indien u zwanger bent moet u dit ook kenbaar maken.

Wat mag u verwachten?

Eerst starten we met een voetmassage, indien u hier geen fan van bent kunnen we ervoor zorgen dat we meer aandacht aan een andere zone besteden. Vervolgens komen de benen zowel voor en achterzijde aan de beurt, om uiterst soepel resultaat in ontspanning te bekomen. Armen en handen zijn de volgende zone die kunnen genieten van lange en ontspannende effleurages. Uw rug en schouders kunnen hierna genieten van verwennerij. Er word gemasseerd met zoete amandelolie die de huid huid en zorgt ervoor dat de huid soepel en massage klaar is zodat de huid niet stropt en u volop kan genieten van een welverdiende ontspannende massage door Sammy, uw gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

De lichaamsmassage kan u vervolledigen om een supplement scrub en daarna genieten van een korte massage van 30 min of een uitgebreide massage van 60 min. Het salon is voorzien van een aparte ruimte waar u in rust kan genieten van deze lichaamsverzorging. Gedurende een kwartier kan u relaxen in een warmte deken nadat de scrub aangebracht is. Na dit heerlijke kwartiertje van rust word het product opgepeeld en kan u van een verkwikkende douche gebruik maken. Om dan over te gaan tot de voldoende massage.

Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van deze ontspannende massage, toch wil ik u erop wijzen dat Sammy een professionele schoonheidsspecialiste is die uitdrukkelijk niet in verband wenst gebracht te worden met enige vorm van erotische massages. 

Lichaamsmassage 30min€40.00
Lichaamsmassage 60min€75.00
Scrub met massage 30min€75.00
Scrub met massage 60min€95.00