Voor ontharing met lauwe hars moeten de haartjes één à twee centimeter lang zijn om gladde resultaat te bekomen.

Billen/bilnaad€13.50
Oksels€15.50
Onderbenen€28.00
Onderarmen€28.00
Bikinisliprand€15.50
Volledige armen€32.00
Volledige bikini€24.00
Volledige benen€47.00

Ontharing bij mannen

Rug€27.00
Torso€27.00
Buik€27.00
Schouders€27.00
Intieme zone€60.00

Deze epilaties worden uitgevoerd met lauwe hars. Deze wax word opgewarmd in een pot of patroon. De huid word getalkt voor de huid te beschermen en na de epilatie word er een olie aangebracht om de harsresten op te lossen en de huid te kalmeren.

Opgelet!

foto ontharing, gladde benen

De huid bevat natuurlijk een olie achtige beschermlaag. Na de ontharing is deze niet meer intact. Het gebruik van pre en after verzorgingsproducten zorgt ervoor dat de schade kunnen beperken. Toch wil ik de aandacht vestigen op zaken die u beter kan vermijden kort voor en na uw ontharingsessies. Zonnebank, zonnebaden en bronnen van hitte dienen vermeden te worden. Hete douche, sauna’s, hete baden doen hier geen goed aan. Kies ervoor om de temperatuur zo stabiel mogelijk te houden om ontstekingen te voorkomen.

Zelf naar voorbehandeling toe kan u kiezen om de dag ervoor de huid zachtjes te scrubben om zo de haren gemakkelijker te laten lossen. U maakt gebruik van scrub die u in kleine cirkelvormige bewegingen gebruikt. Het is u misschien ook opgevallen maar na het scrubben zijn/lijken uw haren ook net iets langer. Dan zijn ze zeker lang genoeg om ermee uit te komen bij de ontharing. Scrubben kent nog tal van andere voordelen. Zo voelt je huid ook zachter aan door het verwijderen van de dode huidcellen. Je bloedsomloop word gestimuleerd dus ook je stofwisseling. Ingegroeide haren zullen zo hun weg ook sneller vinden. Ook bij scrubben word de olie-achtige beschermlaag aangetast dus let op met de zon en hitte en geef de huid ook de tijd om dagje te bekomen vooral we de haren te lijf gaan met de wax.