Pure verwennerij voor uw voeten

foto pedicure

Bij uw voetverzorging ook wel gekend als pedicure, worden de nagels correct geknipt, dit wil zeggen recht en niet te kort om complicaties te voorkomen. De velletjes worden verwijderd en uw nagelriemen naar achter geduwd. Op deze manier zien uw nagels er niet alleen verzorgd uit, uw nagel krijgt op deze manier terug zuurstof en voeding en dat resulteert in een gezonde nagel.

Bij de gespecialiseerde voetverzorging worden uw voeten verlost van eventuele pijnlijke likdoorns en eeltpitten, die vakkundig verwijderd worden. Indien u last heeft van ingegroeide nagels worden deze professioneel uitgeknipt. Eelt en eeltvlekken wordt vervolgens weggesneden met aangepaste eeltmessen en glad geraspt. De huid wordt intens gehydrateerd en gevoed door een voetcrème. Dit geeft tevens een verfrissend effect en u kan genieten van zachte, gladde voeten.

Maak dus komaf met vervelende voetproblemen en geniet van een diplomeerde gespecialiseerde voetverzorger en ervaren pedicure die uw voeten verlost van al uw ongemakken. Dankzij deze expertise van de schoonheidsspecialiste kunnen kalknagels geknipte en in vorm gebracht worden. Gescheurde/gespleten/ brokkelige nagels weet Sammy ook wel raad mee. Nagels met psoriasis zijn enorm ongemakkelijk maar zelfs deze problematiek valt aan te pakken. Krommende/holle/bolle/vlakke/brosse nagels vragen iets meer aandacht, maar zelfs dit is geen probleem. Verdikte nagels of net dunne nagelplaten zullen mooi verzorgd worden.

Voeten

Mini pedicure (knippen, vijlen en raspen)€25.00
Esthetische pedicure (knippen, vijlen, eelt snijden, nagelriemen en raspen)€35.00
Gespecialiseerde voetverzorging (aan te raden bij problematiek)€45.00
Verwen Pedicure (peeling, pedicure en massage)€60.00

Zeg niet zomaar pedicure tegen een gespecialiseerde voetverzorging!


Klinkt voor vele heel erg abstract maar er is degelijk een verschil in bijscholing. Als erkend gespecialiseerde voetverzorgster komen er jaarlijks verplichte opleiding bij kijken. Daarin tegen bij een pedicure is dit niet verplicht. Aan het kwaliteitslabel kan u deze herkennen!

Niet iedereen heeft nood aan een gespecialiseerde voetverzorging, maar de ervaring indien toch nodig is daarom wel zeer gewenst. Bij Beauty Concept hebben we dan over onze prijszetting bijzonder goed nagedacht.
Indien er sprake is van een gespecialiseerde voetverzorging kan u erook nog steeds voor kiezen om dezelfde esthetische afwerking als u dat wenst. ‘Moeilijkere’ voeten zijn daarom niet minder mooie voeten.

Supplementen

Kleurenlak €10.00
French lak€15.00
Kleur Gellac€25.00
French gellac€30.00
Verwijderen van gellac€25.00
Verwijderen van gellac in combinatie met nieuwe set€15.00

Terugbetaling Mutualiteit

Solidaris

Bij Solidaris kunnen de leden genieten van een terug betaling van hun ziekenfonds bij pedicure. Dit bedrag omvat 5 euro per consultatie per kalanderjaar met een maximum van 4 beurten. Indien u als diabetespatiënt in een zorgmodel of zorgtraject zit kan u genieten van 5 euro per consultatie per kalanderjaar met een maximum van 6 beurten. Vraag bij u ziekenfonds achter terugbetalingsformulier of bij Beauty Concept voor een factuur om te genieten van deze tegemoetkoming van uw pedicure.

CM

Bij de christelijke mutualiteit kunnen diabetespatiënten genieten van een terugbetaling bij voetverzorging. Dit bedrag omvat 5 euro per consultatie per kalanderjaar met een maximum van 4 beurten met specifiekere voorwaarden met betrekking tot opvolging van diabetes. Vraag deze na bij u ziekenfonds alsook uw terugbetalingsformulier van uw pedicure.

Helan

Bij Helan wordt een medische attest gevraagd, vergezeld met het terugbetalingsformulier en dan kan podologie terug betaald worden. Pedicure en gespecialiseerde voetverzorging hebben geen RIZIV nummer dus kan u momenteel geen gebruik van maken van deze terugbetaling.

Liberale Mutualiteit

Dit bedrag omvat 4 euro per consultatie per kalanderjaar met een maximum van 6 beurten voor personen die ouder zijn van 65 of diabetes-, obesitaspatiënten of personen die blind zijn. Vraag deze na bij u ziekenfonds alsook uw terugbetalingsformulier of bij Beauty Concept voor een factuur voor de tegemoetkoming van uw pedicure.

Vlaams & neutraal ziekenfonds

60Plussers hebben recht op een bedrag van 5 euro per consultatie per kalanderjaar met een maximum van 5 beurten bij het indienen van het formulier: Voetverzorging te verkrijgen op hun website.

Deze informatie is bijwerkt op 01.03.2023, op zeker te zijn informeer bij uw ziekenfonds voor de up-to-date voorwaarde.