Maak kennis met het assortiment van schoonheidsverzorgingen.

Zowel voor gelaatsverzorging als huidverbetering en lichaamsverzorging kan u terecht in het schoonheidsinstituut uitgevoerd door Sammy, uw gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

Verzorgingen

Hier word gewerkt met de betaalbare producten van Anubis cosmetics en AnubisMed voor de gelaatsverzorgingen en huidverbetering. Voor iedere huidproblematiek word u bijstaan in de keuze van uw verzorging en het eventueel opstellen van thuisbehandelplan door Sammy, expert in haar vakgebied die als estheticienne regelmatig bijscholingen geniet. Voorafgaand word er steeds gekeken naar de huidconditie om een verzorging op maat te kunnen aanbieden. Aandachtig word er geluisterd naar u thuisverzorgingsprotocol om uw skincare routine af te stemmen op de noden van uw huid. De huid ervaart de invloeden van de omgeving en uw eigen welzijn elke keer anders, door in te spelen op deze wisselende omstandigheden, kunnen wij samen het meest uit uw huid halen en de ultieme comfort bekomen.

In dit schoonheidssalon kan u kiezen voor een esthetische pedicure of gespecialiseerde voetverzorging afgestemd op de noden van uw voeten. Voor de gemakkelijke pedicure maakt u de keuze voor een mini pedicure, waar we oog hebben voor knippen en vijlen van de nagels en de rasp bovenhalen. Van een esthetische pedicure mag u het volle half uur verwachten dat kleine ongemakken en verwijderen van eelt aanbod komen. Indien er meerdere aandachtpunten zijn kan u beter kiezen voor een gespecialiseerde voetverzorging die 60min reserveert. Op zoek naar het schitterende resultaat bij de afwerking van uw voetverzorging of manicure? Selecteer dan zeker ook bij uw keuze nagellak of gellac (voor een nog duurzamer resultaat). Zelfs hier word gedacht aan de kleine prijsjes voor kleine werken zogenaamd de mini pedicure. Heeft u eerder nood aan een extra sessie om een problematiek aan te pakken? De wederkerende klanten kunnen hiervoor beroep doen op een nazicht, waar uw ingegroeide nagel, eksteroog, likdoorn, … de aandacht krijgt wanneer deze die nodig heeft. Zelfs manicure of eerder een luxe verwen handverzorging tot een mini manicure is mogelijk bij Beauty Concept.

Op zoek naar een ontspannende lichaamsverzorging? Sinds kort deed de lichaamsscrub zijn intrede bij Beauty Concept. Voorzien van een aparte ruimte waar u in rust kan genieten van deze lichaamspakking en een verkwikkende douche. Om u vervolgens te bekoren met een weldoende lichaamsmassage.

Voor een oogverblindende look, wake-up with make-up moet u zeker eens een blik werpen op de Lash & Brow bar. Ruime keuze uit verven en shapen van de wimpers en wenkbrauwen. Lashlift of beter gekend onder wimperlift is de verbeterde methodiek van de klassieke wimper permanent en browlift die zorgen voor ultieme gemak en een ongeziene uitstraling waarmee u zelfzeker voor de dag kan komen. Eerder op zoek naar een oplossing voor een feest of speciale gelegenheid; Maquillage van Golden Rose kan gecombineerd worden met een eenvoudige strip van valse wimpers.

Wax van Perron Rigot zorgt voor zijde zacht resultaat na uw ontharing voor zowel mannen als vrouwen.

Contact

Logo Beauty Concept

Enkel op afspraak

Industrielaan 3, 1ste verdiep (geen lift)
B-2950 Kapellen

Centrale ligging nabij
Brasschaat, Wuustwezel, Kalmthout en Brecht


0484 56 96 05
info@beautyconcept.be
Facebook
BE0828.186.592

Map naar Beauty Concept

Het Concept van Beauty

Na jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en manager begon Sammy aan haar eerste avontuur; Uw schoonheidsspecialiste aan huis. Enkele jaren later zat freelance werk ook in de lift, daar zag zij ook mooi haar kans om op verschillende locaties mee te draaien. De mix van klanten en collega’s, uitgebreid assortiment aan producten van verschillende merken maken de job alleen maar uitdagender. Zodat zij zich volledig heeft kunnen ontplooien tot de schoonheidsspecialiste die ze vandaag is, benieuwd naar deze partners? Op aanvraag kan u Sammy ook reserveren voor een huisbezoek voor uzelf of voor het gezin. Sammy kent ook verschillende samenwerking met voorzieningen in service flats, rust en verzorgingsoorden. Dus stel gerust op vragen per mail (info@beautyconcept.be) of stuur een berichtje SMS of Whatsapp of geef een belletje op 0484 56 96 05 om de mogelijkheden af te toetsen voor de ultieme schoonheidsverzorging, want hier staat geen leeftijd op.

In 2022 is het dan ook tijd om Beauty Concept uit te bereiden en concept van beauty door te trekken op een eigen locatie.

Door finesse voor esthetiek en gedrevenheid naar huidverbetering en huidverzorging op een betaalbare wijze heb ik gekozen voor Anubis Cosmetics en voor Anubis Med. Niet alleen om de aangename texturen en geuren maar ook gelaatsverzorgingsproducten die betaalbaar zijn en hun beloofde resultaat bereiken. Deze thuisverzorgingsproducten mogen dan ook niet in uw badkamer ontbreken zodat wij samen met deze bijzondere totaalaanpak uw huidproblematieken en huidverbetering bereiken. Regelmatig evalueren we dan ook uw huidconditie om uw skincare routine te upgraden wanneer dit van toepassing is.


Naast huidverzorging is de uitstraling is waar schoonheidsspecialiste zich graag mee bezig houden. Haal nog meer uit uitstraling door onze lash & brow eens onder de loep te nemen. Lashlift doet wonderen om een bescheiden, naturelle look te bekomen met dat net beetje meer zonder dat u zelf hier uren mee bezig hoeft te zijn.


Met voeten weet zij ook raad: grote en kleine werken en maatwerk om ook weer het beste uit uw voeten te halen. Zelfs personaliseren kan bij uw handverzorging door uw keuze te maken voor standaard manicure, knippen en vijlen of verwenmanicure.


Eerder op zoek naar een super ontspannende lichaamsverzorging om eens te ontsnappen uit de dagelijkse rush? Massage kan u boeken in half uren of uren en zelfs met een lichaamsscrub te combineren voor een nog meer ontspannen gevoel.

Vandaar dat je bij Beauty Concept kan spreken van totaalaanpak en maatwerk op elk vlak. Moest er toch iets ontbreken in het assortiment of combinaties, laat dit dan zeker weten, want Sammy streeft naar de ultieme schoonheidsbeleving voor al haar klanten.

“Als ik niet aan het werk ben omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik ben verzot op mijn partner en onze kat Pimm’s. Weekendjes weg, etentjes, een drankje en dansje maken; horen er ook bij. Uiteraard kan ik ook genieten van een voormiddagje in de badkamer die ik omtover tot een spa om mezelf te pamperen met onze pareltjes van producten.” Sammy Van Der Sanden.