Maak kennis met ons assortiment van onze specialisaties, uitgevoerd door de expert met jaren ervaring in hun vakgebied binnen de beauty sector.

Contact

Logo Beauty Concept

Enkel op afspraak

Industrielaan 3, 1ste verdiep (geen lift)
B-2950 Kapellen
0484 56 96 05
info@beautyconcept.be
Facebook
BE0828.186.592

Het Concept van Beauty

Na jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en manager begon Sammy aan haar eerste avontuur; Uw schoonheidsspecialiste aan huis. Enkele jaren later zat freelance werk ook in de lift, daar zag zij ook mooi haar kans om op verschillende locaties mee te draaien. De mix van klanten en collega’s, uitgebreid assortiment aan producten van verschillende merken maken de job alleen maar uitdagender. Zodat zij zich volledig heeft kunnen ontplooien tot de schoonheidsspecialiste die ze vandaag is, benieuwd naar deze partners? In 2022 is het dan ook tijd om Beauty Concept uit te bereiden en concept van beauty door te trekken op een eigen locatie.
Door finesse voor esthetiek en gedrevenheid naar huidverbetering en huidverzorging op een betaalbare wijze heb ik gekozen voor Anubis Cosmetics. Niet alleen om de aangename texturen en geuren, die betaalbaar zijn en hun beloofde resultaat bereiken.