Gespecialiseerde voetverzorging

BLOG

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging

Om een kwaliteit te blijven garanderen is bijscholen een must. Daarom besloten Ellen (gekend van Esthetic Scarabee) en ik dat het tijd is om ook voor de voetverzorging een opfrisbeurt te geven. Beide geschoold als schoonheidsspecialiste genoten wij in onze opleiding theorie en praktijk van de pedicure. Tijdens onze jaren dienst hebben we natuurlijk nog meer bijgeleerd, dus na al die jaren konden we een dagje schoolbank verdragen.

Zeg niet zomaar pedicure tegen een gespecialiseerde voetverzorging!


Klinkt voor vele heel erg abstract maar er is degelijk een verschil in bijscholing. Als erkend gespecialiseerde voetverzorgster komen er jaarlijks verplichte opleiding bij kijken. Daarin tegen bij een pedicure is dit niet verplicht. Aan het kwaliteitslabel kan u deze herkennen!

Niet iedereen heeft nood aan een gespecialiseerde voetverzorging, maar de ervaring indien toch nodig is daarom wel zeer gewenst. Bij Beauty Concept hebben we dan over onze prijszetting bijzonder goed nagedacht.
Indien er sprake is van een gespecialiseerde voetverzorging kan u erook nog steeds voor kiezen om dezelfde esthetische afwerking als u dat wenst. ‘Moeilijkere’ voeten zijn daarom niet minder mooie voeten.