Over Sammy

Welkom

Over Sammy

Bezielster Beauty Concept
Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008 als schoonheidsspecialiste in de richting bio-esthetiek. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, make-up, gelaatsverzorgingen, massage en lichaamsverzorgingen kan je terug vinden op de menukaart. Enkele jaren later zat freelance werk ook in de lift, daar zag zij ook mooi haar kans om op verschillende locaties mee te draaien. De mix van klanten en collega’s, uitgebreid assortiment aan producten van verschillende merken maken de job alleen maar uitdagender. Zodat zij zich volledig heeft kunnen ontplooien tot de schoonheidsspecialiste die ze vandaag is?

In 2022 is het dan ook tijd om Beauty Concept uit te breiden en concept van beauty door te trekken op een eigen unieke locatie.
Haar keuze in gelaatsverzorgingsproducten en producten die hun resultaten behalen in huidverbetering heeft zij haar oog laten vallen op Anubis Cosmetics en AnubisMed. Voor oogverblindende resultaten in wimperlift, shape en tinten is Maxelle de partner in brow. Maquillage by Golden Rose voor de ultieme party look of andere speciale gelegenheden biedt zij een gepersonaliseerde Make-up aan. Zijdezachte resultaten mogelijk gemaakt door de samenwerking met Perron Rigot. Door regelmatig bijscholing te volgen bekomt ze het kwaliteitslabel om gespecialiseerde voetverzorging te kunnen aanbieden naast esthetische pedicure. Gellac van Jean Marin voor de perfecte manicure en pedicure te bekomen. U kan ook genieten van een weldoende lichaamsverzorging eventueel in combinatie met scrub en een ontspannende massage. Kort samengevat bij Beauty Concept, een klassiek schoonheidsinstituut kan u terecht voor al uw gelaats-en lichaamsverzorging uitgevoerd door gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring.

“Het mooie in de schoonheidsverzorging is dat er altijd de uitdaging blijft om elke dag opnieuw, alle verwachtingen van de klanten te vervullen om de ultieme schoonheidsbeleving te bekomen. Onze missie bestaat eruit om met deze bijzondere totaalaanpak klanten een ontspannende en weldoende verzorging te kunnen laten genieten. Met aangepast advies bij te staan om zo samen elke dag opnieuw het beste uit onszelf te kunnen halen. A merken, ervaring en een fijne omgeving maken Beauty Concept daarom het schoonheidsinstituut waar u voor al uw noden terecht kan.”
Sammy Van Der Sanden

Als ik niet aan het werk ben omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik ben verzot op mijn partner en onze kat Pimm’s. Weekendjes weg, etentjes, een drankje en dansje maken; horen er ook bij. Uiteraard kan ik ook genieten van een voormiddagje in de badkamer die ik omtover tot een spa om mezelf te pamperen met onze pareltjes van producten.
Tot snel,