Certificaten

Het is zéér belangrijk om up-to-date te blijven met je merken die je aanbiedt en om op hoogte te zijn van de laatste nieuwigheden, daarom overlegt Sammy regelmatig met haar partners om te bekijken in wat ze zich kunnen specialiseren om uw schoonheidsbeleving nog completer te maken.

Gespecialiseerde voetverzorging

Certificaten

Gespecialiseerde voetverzorging

De trainingen blijven volgen is bijzonder belangrijk om kwaliteit kunnen garanderen, ook voor de voetverzorging.

Wenkbrauwstyling

Certificaten

Wenkbrauwstyling

Samen met Line De Paep (Zilverzout, huis der schoonheid), gingen we in januari 2020 op bijscholing bij The Browfactory en na een halve dag training onder de vleugels van Nathalie Michiels behaalden we ons certificaat Wenkbrauwstyling met succes.

Maria Galland Paris

Certificaten

Maria Galland Paris

Sammy volgde onderstaande trainingen van Maria Galland Paris:

*MG Theorie 2017
*Soin Cocon 2017
*Méthode Mosaïque Modelante 2017
*Soin Mille Lumière 2017
*Soin Profilift 2017
*Lifting Absolue Jeunesse 2018
*360° Beautydiagnose 2019
*MMM + Ultim Boost 2019
*Mille 2021
*MG Nutri-intens 2022

Maria Galland is één van de merken waar Esthetic Scarabee zich mee profileert. Een zeer compleet schoonheidsmerk voor huidverzorging voor zowel in het schoonheidssalon als bij uw thuis deze huidverzorging te kunnen vervolledigen zodat wij samen het ultieme schoonheidsresultaat kunnen bereiken.

PCA SKIN

Certificaten

PCA SKIN

Bij Esthetic Scarabee heeft Ellen zich verdiept in huidverbetering en kwam uit bij PCA skin, hét merk in huidverbetering waar wij in Deurne mee te werk gaan als we een huid willen verbeteren. Dit kan gaan van hyperpigmentatie, acnee, littekens…

Maxelle

Certificaten

Maxelle

Op vraag van Ellen (Esthetic Scarabee), heeft Sammy haar toegelegd op het plaatsen van wimperextensions. Na veel zweet en tranen en nog meer training heeft zij dan ook hier haar certificaat voor behaald.

Shellac

Certificaten

Shellac

CND is een van de koplopers in de nagelindustrie en dat is dan ook de reden waarom Sammy ervoor koos om haar opleiding te genieten.

Diploma Secundair

Certificaten

Diploma Secundair

Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008 als schoonheidsspecialiste in de richting bio-esthetiek